Αρχική Προορισμός Διαμονή Εμπειρία Υπηρεσίες Πισίνα Ταβέρνα στον κήπο Αξιοθέατα Δραστηριότητες Awards Photo Gallery Covid-19 Επικοινωνία Προσφορές
 EN   GR   FR   RO   IT   ES 

1
Η πολιτική μας για το COVID-19

Το Hotel EUROPA Olympia προσαρμόζει τη λειτουργία της λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα και συνεργάζεται με ειδικό γιατρό για άμεση αντιμετώπιση σε περίπτωση κρούσματος.
Προβλέπεται η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους εργαζόμενους. Η προέλευση του προσωπικού γίνεται σταδιακά με κανονικά ρούχα και αλλάζουν εντός επιχείρησης, και γίνεται θερμομέτρηση όλου του προσωπικού πριν την έναρξη της βάρδιας. Η τροφοδοσία του ξενοδοχείου γίνεται με όλα τα μέσα ατομικής προστασίας.


Τα κυριότερα μέτρα είναι:

CHECK IN & CHECK OUT


Το check out θα πραγματοποιείται στις 11 π.μ. ενώ το check in μεταφέρεται στις 15.00 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων. Όλα τα κλειδιά αποστειρώνονται σε ειδικό υγρό απολυμαντικό .

​

ΔΩΜΑΤΙΑ


Έχουν αφαιρεθεί διακοσμητικά στοιχεία, προβλέπεται καθαρισμός δωματίου και αλλαγή ιματισμού μονο όταν ο φιλοξενούμενος επιθυμεί και το δηλώνει στην υποδοχή.
Σε κάθε αναχώρηση το δωμάτιο αποστειρώνεται με μηχάνημα νεφέλωσης με την χρήση πιστοποιημένου απολυμαντικού .
Ενημερωτικά φυλλάδια υπάρχουν πλαστικοποιημένα ώστε να αποστειρώνονται.ΙΜΑΤΙΣΜΌΣ

Όλος ο ιματισμός του ξενοδοχείου πλένεται στους 60°c και άνω. Ακάθαρτα με καθαρά ξεχωρίζονται και μεταφέρονται στα πλυντήρια σε ξεχωριστές σακούλες συγκεκριμένου χρώματος.
ΕΣΤΙΑΣΗ


Οι μπουφέδες διατηρούνται γιατί αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα του προϊόντος μας και εκτιμώνται πάρα πολύ από τους φιλοξενούμενούς μας. Για το σκοπό αυτό εισάγονται μέτρα ασφαλείας, τα οποία πρέπει να τηρούνται τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους φιλοξενούμενους.
Έχει τοποθετηθεί plexiglass μπροστά από τον μπουφέ και σερβίρετε από υπαλλήλους μας. Στο εστιατόριο υπάρχει ένας υπάλληλος που ασχολείται αποκλειστικά με τα μάζεμα και απολύμανση των τραπεζών και άλλοι υπάλληλοι που σας προσφέρουν τα ποτά και στρώνουν καθαρά τραπέζια. Αλάτι πιπέρι, ζάχαρη αλλά και συνοδευτικά ποτών προσφέρονται συσκευασμένα σε ατομικές συσκευασίες.


Επιπλέον, η απολύμανση των χεριών είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο. Τα τραπέζια καλύπτονται με τραπεζομάντηλα, τα μαχαιροπίρουνα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι και σε κάθε αλλαγή πελάτη απολυμαίνετε το τραπέζι αλλά και οι καρέκλες. Τα μαχαιροπήρουνα αντικαθίστανται με αυξημένη συχνότητα και ισχύουν αυστηρά μέτρα υγιεινής και διατήρησης των αποστάσεων από τους εργαζόμενους. Οι κουζίνα μας τηρεί τις προδιαγραφές HACCP.ΠΙΣΙΝΕΣ


Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών της πισίνας αυξάνεται και για το νερό χρησιμοποιούνται απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα περίσταση.
Η ποσότητα του υπολειμματικού χλωρίου καταγράφεται 2 φορές την ημέρα και το PH 4 φορές την ημέρα
 Το Hotel Europa Olympia δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτησή του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Επιστροφή στην κορυφή