Αρχική Προορισμός Διαμονή Εμπειρία Υπηρεσίες Πισίνα Ταβέρνα στον κήπο Αξιοθέατα Δραστηριότητες Awards Photo Gallery Covid-19 Επικοινωνία Προσφορές
ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε ακόμη οριστικοποιήσει τις ημερομηνίες ταξιδιού και τον τύπο διαμονής στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης θα απαντήσει άμεσα για τα αιτήματα επιτόκιο και διαθεσιμότητας, εξοικονομώντας τεράστιο χρόνο για την κράτησή σας.
ΨΑΞΙΜΟ
Μάθετε ήδη τις ημερομηνίες ταξιδιού σας;
Βρείτε διαθέσιμα δωμάτια
Δεν είναι διαθέσιμες οι ημερομηνίες;
Ημερολόγιο προσφοράς
Το χρονοδιάγραμμα τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίζετε γρήγορα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής χρήσης, χωρίς να χρειάζεστε καμία αναζήτηση.
ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ
Ψάχνετε για μια ειδική προσφορά;
Άμεσες κρατήσεις
Λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνετε κράτηση απευθείας:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Εξοικονομήσετε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ
 EN   GR   FR   RO   IT   ES 

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
POOL & POOL BAR
Πνιγμένη στο πράσινο και τα λουλούδια, στο κέντρο του κήπου, η πισίνα του ξενοδοχείου δεσπόζει επιβλητική στη συνολική εικόνα του ξενοδοχείου.
Οι διαστάσεις της είναι 20m x 12m και στο βαθύτερο σημείο φτάνει τα 3,80m.
Θα γίνει ο αγαπημένος σας χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης, κάτω από το ζωοδότη ήλιο της Μεσογείου, καθώς η δροσιά των δέντρων και των φυτών που την περιβάλλουν, οι μεγάλες ομπρέλες, οι αναπαυτικές ξαπλώστρες στο πλάι της και τα δροσερά ποτά από το pool bar, σας δίνουν τη δυνατότητα να χαρείτε στο μέγιστο, κολύμπι, ηλιοθεραπεία και …διακοπές.
Χρησιμοποιείστε τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες του χώρου χωρίς χρέωση και ζητείστε πετσέτες για την πισίνα, οι οποίες χορηγούνται από το ξενοδοχείο επίσης, δωρεάν.

Οι ώρες λειτουργίας του pool bar είναι 15:00 έως 23:00, καθημερινά.

Επιστροφή στην κορυφή